Uopmærksomhed førte til færdselsuheld ved nyopført lyssignal på Østre Ringvej.


Film og billedeserie: Lyssignalet og fodgængerfeltet der har afløst den nu nedrevet M-bro på Østre Ringvej i Næstved, var søndag eftermiddag rammen om et færdselsuheld som sendte to bilister til tjek på sygehuset med nakkesmerter til følge, efter sammenstød.

Føreren af en nyere Skoda Fabia bremsede ned for rødt ved fodgængerfeltet. Desværre nåede en bagfra kørende fører af en ældre Peugeot 306, ikke i tide at opdage Skoda´en foran, og stødte der for op i den bagfra.

Om følge af uheldet klagede begge implicerede over smerter i nakken. og blev der for i hver sin ambulance kørt til tjek på sygehuset, efter de nænsomt var blevet ført over på spineboard og fikseret på båre, så den videre transport kunne foregå sikkert.

I forbindelse med færdselsuheldet var søndagstrafikken på Østre Ringvej påvirket, og tilstedeværende Politi tog sig af, at den trods alt kunne afvikles forbi skadestedet de godt 30 minutter tingene stod på.

Ingen andre personer kom noget til ved uheldet.

#Færdselsuheld #ØstreRingvej #Næstved

237 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com