Uopmærksomhed førte til færdselsuheld ved nyopført lyssignal på Østre Ringvej.


Film og billedeserie: Lyssignalet og fodgængerfeltet der har afløst den nu nedrevet M-bro på Østre Ringvej i Næstved, var søndag eftermiddag rammen om et færdselsuheld som sendte to bilister til tjek på sygehuset med nakkesmerter til følge, efter sammenstød.

Føreren af en nyere Skoda Fabia bremsede ned for rødt ved fodgængerfeltet. Desværre nåede en bagfra kørende fører af en ældre Peugeot 306, ikke i tide at opdage Skoda´en foran, og stødte der for op i den bagfra.

Om følge af uheldet klagede begge implicerede over smerter i nakken. og blev der for i hver sin ambulance kørt til tjek på sygehuset, efter de nænsomt var blevet ført over på spineboard og fikseret på båre, så den videre transport kunne foregå sikkert.

I forbindelse med færdselsuheldet var søndagstrafikken på Østre Ringvej påvirket, og tilstedeværende Politi tog sig af, at den trods alt kunne afvikles forbi skadestedet de godt 30 minutter tingene stod på.

Ingen andre personer kom noget til ved uheldet.

#Færdselsuheld #ØstreRingvej #Næstved

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle