To mænd sigtet for tyveri på genbrugsplads


Politiet fik søndag aften klokken 19.11 en opringning om, at der var gået en alarm ved en genbrugsplads på Gartnervej i Holme-Olstrup.

Kort efter var en politipatrulje på stedet, og her traf de to mænd, som var trængt ind på pladsen gennem et hul i hegnet. Inde på pladsen havde de brudt en dør op og var ved at stjæle diesel og værktøj.

Politibetjentene fik fat i dem netop som de skulle til at køre væk. De blev anholdt og sigtet for tyveri. Det drejer sig om en 37-årig mand fra Ringsted og en 43-årig mand med ukendt adresse.

#Tyveri #HolmeOlstrup #Politi

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com