To anholdt af hundepatrulje efter guldtyveri


To mænd på 20 år, den ene uden fast bopæl og den anden fra Glostrup, blev onsdag klokken 13.40 anholdt.

Det skete på rastepladsen Kværkeby Syd på Vestmotorvejen ved Ringsted. Kort forinden havde de to mænd begået et butikstyveri hos en guldsmed i Algade i Skælskør, hvor den ene kom ind i forretningen og bad om at se på nogle guldkæder. Da ekspedienten viste en bakke med kæder frem, snuppede tyven bakken, løb ud af forretningen og hen til en ventende BMW, der hurtigt forsvandt fra gerningsstedet.

En politipatrulje fra Midt- og Vestsjællands Politi fandt frem til BMW’en på rastepladsen, og politihunden Kenzo snusede sig frem til tyvene, der lå og trykkede sig et stykke væk. En anden politihund fandt frem til de stjålne guldsmykker, og de to anholdte blev taget med til politistationen i Slagelse, hvor de blev afhørt, inden de blev løsladt igen sent onsdag eftermiddag.

#Hundepatrulje #Tyveri #Politi #MidtogVestsjællandsPoliti

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com