top of page

To anholdt af hundepatrulje efter guldtyveri


To mænd på 20 år, den ene uden fast bopæl og den anden fra Glostrup, blev onsdag klokken 13.40 anholdt.

Det skete på rastepladsen Kværkeby Syd på Vestmotorvejen ved Ringsted. Kort forinden havde de to mænd begået et butikstyveri hos en guldsmed i Algade i Skælskør, hvor den ene kom ind i forretningen og bad om at se på nogle guldkæder. Da ekspedienten viste en bakke med kæder frem, snuppede tyven bakken, løb ud af forretningen og hen til en ventende BMW, der hurtigt forsvandt fra gerningsstedet.

En politipatrulje fra Midt- og Vestsjællands Politi fandt frem til BMW’en på rastepladsen, og politihunden Kenzo snusede sig frem til tyvene, der lå og trykkede sig et stykke væk. En anden politihund fandt frem til de stjålne guldsmykker, og de to anholdte blev taget med til politistationen i Slagelse, hvor de blev afhørt, inden de blev løsladt igen sent onsdag eftermiddag.

#Hundepatrulje #Tyveri #Politi #MidtogVestsjællandsPoliti

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page