Mand anholdt og sigtet for hjemmerøveri i Næstved


Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har mandag formiddag anholdt en 42-årig mand fra Næstved, der sigtes for hjemmerøveri hos et ældre ægtepar på henholdsvis 87 og 82 år.

Røveriet blev begået i parrets hjem på Tommerupvej i Næstved om aftenen den 7. september 2017, hvor to gerningsmænd brød ind og truede parret med en kniv, hvorefter de gennemsøgte huset og tilegnede sig et mindre beløb.

Politiets efterforskning i sagen har nu ført til en anholdelse.

Den anholdte vil blive afhørt i løbet af mandagen og fremstillet i grundlovsforhør tirsdag den 3. oktober 2017 klokken 10.15. Der bliver begæret lukkede døre.

Politiet er meget glade for, at der nu ser ud til at være et gennembrud i efterforskningen af sagen.

#Anholdelse #Hjemmerøveri

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com