20-årig fik bil beslaglagt


Mandag kl. 19.05 kørte en patrulje efter en bil på Fredensvej og andre veje i Ringsted, idet pågældende, der førte bilen, tilsyneladende ikke ønskede at tale med politiet.

På et tidspunkt stak føreren af fra bilen, medens en passager blev tilbage i bilen. Det lykkedes politiet at finde frem til føreren, der er en 20-årig mand fra Ringsted.

Det er fjerde gang, at han bliver sigtet for kørsel uden førerret og bilen blev derfor beslaglagt af politiet. Derudover vil han modtage en bøde for en stribe overtrædelser af færdselsloven.

#Beslaglæggelse

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com