Spøgelsesbilist gjorde natten usikker på sydmotorvejen


I nat klokken lidt efter midnat fik politiet en anmeldelse fra flere bilister på Sydmotorvejen ved Tappernøje, hvor de havde set en bil, der kørte mod færdselsretningen.

Der gik ikke længe før en politipatrulje fandt frem til spøgelsesbilisten, som klokken 00.17 blev standset ved afkørslen til Rønnede. Det viste sig at være en 72-årig mand fra Rødovre. Han blev sigtet efter færdselsloven og blev gelejdet væk fra motorvejen af betjentene.

Senere på natten – kl. 03.05 – var den gal igen, da manden nu var til fare for sig selv og andre trafikanter. Han var nu nået til Maribo, og en patrulje vurderede, at han ikke kunne køre på betryggende vis, så de fulgte ham til toget og bad ham få en anden til at hente bilen senere.

#Spøgelsesbilist #Sydmotorvejen

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va