Væltet cykel førte til tyvekoster


En lokal mand fandt onsdag morgen kl. 06.55 en væltet cykel på Kanalvej i Næstved.

Ved siden af cyklen lå en yngre mand, og ved siden af ham lå en helt ny computer og sko. Det lignede tyvekoster, og derfor kontaktede manden politiet, og en patrulje kom til Kanalvej.

Det viste sig, at den yngre mand, der lå ved siden af den væltede cykel, var en 37-årig mand uden fast adresse. Han blev anholdt og sigtet for indbrud og brugstyveri.

#Indbrud #Brugstyveri

91 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com