Midt- og Sydsjællands Brand & Redning på Kulturnat 2017 i Næstved


Film og billedeserie: Efterårsvejret var med Kulturnat 2017, og det kunne ses og mærkes i hele Næstved Midtby fredag aften.

Traditionen tro var Midt- og Sydsjællands Brand & Redning repræsenteret ved Kvægtorvet med hele vagtholdet og frivillige, samt det meste af brandstationens kørende materiel.

Rundt omkring på pladsen kunne besøgende deltage i og høre nærmere om, de mangfoldige opgaver beredskabet til dagligt kan komme ud for - og der var stor interesse at spore fra både børn og voksne.

Specielt redningsliften var igen det helt store hit, og folk stod gerne i kø op til tyve minutter for at blive hejst godt 30 meter op over pladsen, og ned igen.

Aftenen på Kvægtorvet endte med at blive en succes, efter at brandmandskabet kl. 18.10 måtte afbryde løjerne, da der blev anmeldt en brand i de elektriske installationer omkring et pillefyr ved Tybjerg uden for Herlufmagle.

Opgaven her var hurtigt overstået, og snart var brandmænd og køretøjer igen klar til aftens arrangement på Kvægtorvet.


77 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com