Store mængder vand på Brøderupvej i Tappernøje


Billedeserie: Om det var et sprængt vandrør, eller et stoppet dræn der var årsagen til, at der fossede store mængder vand over vejen på Brøderupvej i Tappernøje, bliver en opgave for kommunens folk at finde ud af.

Trafikanter kørende på Brøderupvej, fik sig noget af en overraskelse, da de pludselig fredag formiddag skulle passere en mindre strækning med store mængder vand på kørebanen. Om det var de store regnmængder der var faldet i de senere dage, der fyldte drænrørene fra markerne og satte et stort pres på en brønd i vejsiden, hvor vandet med stor kraft blev presset op af, eller det er et rør til vandforsyningen der er sprunget, er der ingen oplysninger om på nuværende.

Kommunens folk er blevet tilkaldt, og vil tage stilling til hvad der skal foretages med hensyn til evt. skiltning.

#Vandpåkørebanen #Tappernøje

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle