Store mængder vand på Brøderupvej i Tappernøje


Billedeserie: Om det var et sprængt vandrør, eller et stoppet dræn der var årsagen til, at der fossede store mængder vand over vejen på Brøderupvej i Tappernøje, bliver en opgave for kommunens folk at finde ud af.

Trafikanter kørende på Brøderupvej, fik sig noget af en overraskelse, da de pludselig fredag formiddag skulle passere en mindre strækning med store mængder vand på kørebanen. Om det var de store regnmængder der var faldet i de senere dage, der fyldte drænrørene fra markerne og satte et stort pres på en brønd i vejsiden, hvor vandet med stor kraft blev presset op af, eller det er et rør til vandforsyningen der er sprunget, er der ingen oplysninger om på nuværende.

Kommunens folk er blevet tilkaldt, og vil tage stilling til hvad der skal foretages med hensyn til evt. skiltning.

#Vandpåkørebanen #Tappernøje

64 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com