Erfarne komponister med noget på hjerte


Med en unik sammensætning af cover- og egne numre tilsat en række personlige historier fra landevejs-livet som professionel musiker, er der altid garanti for en helt speciel stemning, når Sing Sing Sings brogede sammensætning af musikere indtager en scene sammen. Denne stemning kan du blive en del af når gruppen besøger Ny Ridehus den 2. november.

Det hele startede, ifølge én af gruppens bagmænd, Ivan Pedersen, som en skør idé, da han mødtes med kunstnerkollegaen Alex Nyborg Madsen tilbage i 2010 for at diskutere et eventuelt musikalsk samarbejde.

Det var oprindeligt tiltænkt som en engangsforestilling, med en meget simpel sammensætning - akustisk musik, barstole, velvalgte coverversioner, historier fra landevejen, kollegialt, kammeratligt samvær og det var det. Denne sammensætning skulle dog hurtigt vise sig at være en så stor succes, at gruppens daværende fem medlemmer hver især besluttede sig for at sætte deres soloprojekter på pause for at fortsætte sammen, bortset fra Nina Forsberg, som sidenhen blev erstattet af Lonnie Kjer.

2 albums og over 100 koncerter senere, består gruppen således i dag af Ivan Pedersen, Alex Nyborg Madsen, Søren Jacobsen, Sascha Dupont og Lonnie Kjer. En umage gruppe musikere, som dog har én klar ting til fælles: Lysten til at give deres publikum en intim og unik oplevelse hver gang.

Forskellige karrierer med succesen tilfælles Før de fem erfarne musikere fandt sammen i Sing Sing Sing, lykkedes det dem at opnå en betydelig individuel succes gennem hver deres karrierer. Gruppens mest erfarne medlem, Ivan Pedersen, blev for eksempel hurtigt landskendt efter han i 1982 vandt det danske Melodi Grand Prix med kæmpehittet "Hvor ska' vi sove i nat?", som en del af duoen "Laban".

Sascha Dupont er af de fleste nok bedst kendt fra DR's store musikprogram "Hit Med Sangen", mens gruppens andet kvindelige medlem, Lonnie Kjer, blev kendt gennem samme kanal som Ivan Pedersen, nemlig ved at vinde det danske Melodi Grand Prix i 1990 med nummeret "Hallo Hallo".

Disse vidt forskellige individuelle succeser er dog nu blevet efterladt til fordel for en gruppetilværelse i Sing Sing Sing, hvor der er fokus på at skabe en nærværende forbindelse med deres publikum således, at hver koncert bliver en helt unik oplevelse.

Du kan blive en del af denne oplevelse ved at finde din billet på www.gkkultur.dk eller fra billetsalget på Grønnegades Kaserne Kulturcenter. Billetter kan også reserveres på billettelefon 5588 3950.

#NyRidehus #GrønnegadeKaserneKulturcenter #Næstved

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com