20-årig havde hash og kørte påvirket


Tirsdag klokken 16.15 så en politipatrulje en bil på Parkvej i Næstved, og betjentene besluttede at gennemføre et rutinetjek.

De fik fat i føreren – en 20-årige mand fra byen – i Sct. Jørgens Park, og det viste sig, at han havde flere klumper hash på i alt 35,21 gram i bilen. Stoffet blev konfiskeret, og den 20-årige blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Den 20-årige blev standset igen klokken 21.35 på Parkvej i Næstved. En narkometertest gav udslag for cannabis, og det viste sig, at en 19-årig mand og en 23-årig mand, der var med i bilen, havde otte gram hash og 0,86 gram kokain med sig.

De blev derfor sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, og den 20-årige fører af bilen blev anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand.

#Politi #Rutinetjek #Euforiserendestoffer

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com