Hjernen drukket væk! - Sov med åben øl i stjålen bil.


Tirsdag morgen kl. 07.46 fik politiet en anmeldelse om, at der holdt en bil skævt parkeret ved Circle K på Hovedgaden i Faxe Ladeplads.

Der sad en mand og sov i bilen, og han havde en åben øl mellem benene. Det var en 42-årig mand fra Faxe, og en alkometertest viste, at han havde en promille, der var et pænt stykke over det tilladte.

Det viste sig også, at han ikke havde noget kørekort, og at ejeren af bilen ikke havde givet ham lov til at køre i den. Derfor blev den 42-årige anholdt og sigtet for spirituskørsel, for kørsel i frakendelsestiden og for tyveri af bilen.

#Spirituskørsel #Biltyveri

111 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com