83-årig forsøgt franarret sine penge i Ringsted


Kl. 23.20 fik politiet en anmeldelse fra en adresse i Ringsted, hvor en 83-årig mand i løbet af onsdagen omkring kl. 15.00 blev ringet op af en person, der udgav sig for at være den 83-åriges barnebarn, der gerne ville låne nogle penge til en bil.

I første omgang troede anmelderen, at der vitterlig var tale om barnebarnet, men han fattede mistanke, da det var en fremmed, der skulle hente pengene fra ham, hvorfor han ikke udleverede nogen penge.

Politiet har tidligere haft lignende anmeldelser, og vi skal kraftigt advare imod, at man under lignende omstændigheder giver penge eller andet fra sig, hvis man ikke er 100% sikker på, hvem der skal låne pengene, og hvem der får dem udleveret.Vi foreslår, at man evt. taler med sine ældre familiemedlemmer og advarer mod, at nogen kan finde på at ringe under lignende omstændigheder.

#Tricktyveri #Bedrageri #Ringsted

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com