Familiekoncert med rytmer og fælles lyd


Næste familiekoncert i Næssis Musikklub nærmer sig. Søndag den 12. november spiller trioen DrumDrum, med den dygtige percussionist Benita Hastrup i front, i Musikstalden. En koncert og et band der vil videregive glæden ved at spille og improvisere sammen, om at inddrage lytteren og om at skabe fællesoplevelser.

Koncerterne i Næssis Musikklub byder alle på store musikalske oplevelser for børn i alderen 4-8 år. Programmet byder på fire koncerter i Musikstalden og den store Næssi Nytårskoncert i Ny Ridehus. Den kommende koncert med DrumDrum er anden koncert i programmet, og musikglade børnefamilier kan se frem til en hyggelig formiddag på Sydsjællands største kulturcenter.

Karismatiske Benita Haastrup har vundet flere priser for sit levende og farverige trommespil. Her kan hun høres med sin egen trio DrumDrum, der udover Benita består af musikere fra den danske jazzelite. DrumDrum er en unik oplevelse af gnistrende og virtuost sammenspil og spilleglæde.

DrumDrum handler om at videregive glæden ved at spille og improvisere sammen, om at inddrage lytteren og om at skabe fællesoplevelser. Det er original, klangfuld og groovy musik, hovedsageligt skrevet af Benita, og koncerten er både medrivende, overraskende og humørfyldt.

Koncerten spilles i Musikstalden og starter kl. 11.00. Inden da kan de kreative besøge Børnekulturhuset og give den gas i værkstedet eller med at spille billebold. Børn og voksne der er medlemmer af Næssis Musikklub har fri adgang til koncerten, som også sælges i løssalg.

Både billetter og Klubkort sælges på www.gkkultur.dk og fra billetsalget på Grønnegades Kaserne Kulturcenter.

#NyRidehus #GrønnegadeKaserneKulturcenter

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com