Hudløst ærlig sangsmed inviterer til akustisk solokoncert


Den albumaktuelle Allan Olsen lægger sin vej forbi Sydsjællands største kulturcenter for at dele ud af sin smukke musik og sine filosofiske tanker. D. 4. november indtager han således scenen i Ny Ridehus, for at give sit publikum en af sine karakteristisk intime koncert-oplevelser.

LÆS OGSÅ: Albumaktuelle Allan Olsen til Næstved.

Der er lagt i kakkelovnen til en omgang indigneret samfundskritik udtrykt gennem smuk musik fra den prisvindende trubadur, Allan Olsen. Det står klart efter, at én af landets mest respekterede og hyldede sangskrivere gennem næsten 30 år tidligere i år udgav sit nye album "Hudsult", hvor han udtrykker sin skepsis over for samfundsudviklingen i dag.

Således får blandt andet diverse politiker-skandaler, og ikke mindst håndteringen af disse, samt den danske alkoholkultur en over nakken i hans evigt vedkommende tekster.

Disse tekster akkompagneret af den erfarne musikers folk-rockede lyd med en snert af blues udmønter sig altid i en helt speciel og intim live-oplevelse, som man ikke har lyst til at gå glip af.

Oveni musikken er Allan Olsen som regel garant for en god historie eller to mellem sine sange, hvilket kun er med til at øge intimitets-følelsen til hans koncerter.

Mere skal der ikke til

Gennem sin lange karriere på den danske musikscene har Allan Olsen spillet i adskillige bandkonstellationer, blandt andet i bandet Dalton, med sine ikoniske med-trubadurer Johnny Madsen og Lars Lilholt. Men når han d. 4. november indtager scenen i Ny Ridehus er han helt alene, kun en mand og hans guitar, en simpel sammensætning, hvor han eftersigende altid brillerer i at skabe en dybfølt forbindelse med sit publikum.

Hvis du vil med til en intim oplevelse ud over det sædvanlige kan du finde din billet på www.gkkultur.dk eller fra billetsalget på Grønnegades Kaserne Kulturcenter. Billetter kan også reserveres på billettelefon 5588 3950.

#AllanOlsen #NyRidehus #GrønnegadeKaserneKulturcenter

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com