Skunklaboratorium fundet lidt uden for Toksværd


En patrulje var søndag formiddag kl. 10.30 på en adresse uden for Toksværd med en indkaldelse til fogedretten.

Der var umiddelbart ingen personer på ejendommen, men patruljen fandt i stedet spor efter skunk, og i en lade fandt de tydelige spor og duft efter skunk. Det viste sig senere, at der var endog ganske mange planter på ejendommen – både høstklare, nye og høstede – så produktionen kan have været anseelig.

Halvanden time efter patruljen ankom til adressen, trængte de ind i den private beboelse, og her traf de en 31-årig mand, der lå og sov. Altså en forholdsvis udramatisk anholdelse, og manden bliver nu sigtet for salg af narkotika. Han bliver fremstillet i grundlovsforhør mandag formiddag med henblik på varetægtsfængsling.

#Euforiserendestoffer

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle