Den største hyldest af alle


Efter at have gået sin sejrsgang verden over kommer det kæmpe hyldestshow, The Greatest Love of All: The Whitney Houston Show til Næstved.

LÆS OGSÅ: Internationalt show hylder Whitney Houston.

Grønnegades Kasernes Kulturcenter byder den 8. november velkommen til en overdådig koncertoplevelse med den nu afdøde legendes største hits, såsom "I Will Always Love You" og "I Wanna Dance With Somebody" samt mange flere.

Whitney Houstons tragiske død i 2012 kom naturligt nok som et kæmpe chok for sangerindens mange millioner fans, som nu måtte leve med aldrig at få mulighed for at opleve et af hendes mageløse liveshows igen.

I The Greatest Love of All: The Whitney Houston Show kan du dog komme bemærkelsesværdigt tæt på den ægte vare, da showet indeholder lys, lyd, kostumer, dans og musik i absolut verdensklasse.

Én ud af 15.000

Showets ubestridte største stjerne må siges at være kvinden, der har fået til opgave at portrættere Whitney Houston - den sydafrikanske sangerinde Belinda Davids. I jagten på at finde den helt rigtige til at genoplive legendens mange hits, afholdte arrangørerne bag showet 15.000 auditions i 12 lande.

Det stod dog klart ligeså snart Belinda Davids indtog scenen, at det skulle være hende, der påtog sig rollen. Både sangerindens udseende og sangstemme minder så meget om hendes idols, at der aldrig var nogen tvivl. Dermed gik en stor drøm i opfyldelse for Belinda Davids, som er en livslang fan af Whitney Houston.

Hun har sidenhen bevist gang på gang, at hun var det rigtige valg ved at fortrylle publikum med sin smukke stemme verden over. Nu er turen kommet til Næstved, hvor hun kommer til at indtage scenen i Ny Ridehus sammen med sit store liveorkester og et væld af talentfulde dansere.

Du kan finde din billet til det enestående show på www.gkkultur.dk eller fra billetsalget på Grønnegades Kaserne Kulturcenter. Billetter kan også reserveres på billettelefon 5588 3950.

#NyRidehus #GrønnegadeKaserneKulturcenter

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com