top of page

Påsat naturbrand ved Tappernøje


Film og billedeserie: Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Præstø modtog onsdag morgen kl. 05.27 en alarm om naturbrand ved Sjolte ved Tappernøje.

På en mark i Sjolte stod en bunke affaldstræ på ca. 100 kvadratmeter i brand da Indsatsleder Elias Samsø Larsen kort tid efter alarmen ankom tilstedet.

Til slukningsarbejdet blev det nødvendigt at tilkalde Beredskabsstyrelsen med fire mand, en tankvogn og en redningskran for at rode op i bunken så slukningen kunne foregå mest effektivt.

Afslutningsvis blev hele bunken overhældt med brandhæmmende skum for at sikre at en genantændelse ikke skulle kunne ske. Kl. 10.00 kunne alle mand forlade stedet igen.

Stedet var d. 29.09.17 kl. 01.33 også genstand for brand, og der for var politiet også forbi morgenens brand da de mener at der er tale om påsat brand.

#Naturbrand #Tappernøje #Sjolte

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page