Påsat naturbrand ved Tappernøje


Film og billedeserie: Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Præstø modtog onsdag morgen kl. 05.27 en alarm om naturbrand ved Sjolte ved Tappernøje.

På en mark i Sjolte stod en bunke affaldstræ på ca. 100 kvadratmeter i brand da Indsatsleder Elias Samsø Larsen kort tid efter alarmen ankom tilstedet.

Til slukningsarbejdet blev det nødvendigt at tilkalde Beredskabsstyrelsen med fire mand, en tankvogn og en redningskran for at rode op i bunken så slukningen kunne foregå mest effektivt.

Afslutningsvis blev hele bunken overhældt med brandhæmmende skum for at sikre at en genantændelse ikke skulle kunne ske. Kl. 10.00 kunne alle mand forlade stedet igen.

Stedet var d. 29.09.17 kl. 01.33 også genstand for brand, og der for var politiet også forbi morgenens brand da de mener at der er tale om påsat brand.

#Naturbrand #Tappernøje #Sjolte

108 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com