Tre forretninger snydt af ”kunde”


En kvinde begav sig tirsdag eftermiddag på turne i tre af Næstveds forretninger – tilsyneladende kun med det formål at fuppe de handlende.

Klokken 15 var hun i en butik i Østergade, 15.30 i Kindhestegade og derefter i Ramsherred. Fremgangsmåden var den samme alle steder: Kvinden foregav interesse i nogle varer, og da hun skulle betale, fortrød hun og skabte så meget forvirring med betalingen, at hun fik snydt butikken for penge.

Gerningskvinden beskrives som yngre, ca. 170-175 cm høj, spinkel af bygning, mørklødet og med langt, sort, opsat hår. Hun talte dansk med accent og havde hvide bukser og sort jakke på.

#Butikstyveri

86 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com