Salg og kørsel med euforiserende stoffer


Onsdag var lige blevet til torsdag, da en patrulje torsdag klokken 0.40 standsede en bil på Holsted Allé i Næstved.

En kraftig lugt af hash fik patruljen til at ransage bilen, og det førte til fund af både vægt, telefoner og en lille snes klumper hash. Den 18-årige kvindelige passager i bilen – som er fra Fuglebjerg – blev sigtet efter lov om euforiserende stoffer, og det viste sig, at hun både havde tre plader hash og en større mængde kontanter på sig.

Føreren, der har adresse i Næstved, havde ikke noget hash på sig, men da han tydeligvis havde indtaget et eller andet, blev han sigtet for kørsel under påvirkning af euforiserende stoffer.

De blev begge anholdt og taget med på politistationen i Næstved.

#Euforiserendestoffer #Ransagning

60 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com