Tre biler i uheld ved vejarbejde i Toksværd


Billedeserie: Det var ikke de store materielle skader der opstod, da tre biler onsdag aften kørte op bag hinanden ved vejarbejdet der for øjeblikket bliver udført på Landevejen ved Toksværd, men alligevel skulle 3 personer efter det oplyste være kommet til skade ved uheldet.

Hvad der var årsagen til at køreturen for de implicerede endte som en harmonika, er ikke til at sige, men på strækningen er der til tider opsat lysregulering og en hastighedsbegrænsning på 50 km/t, denne hastighedsnedsættelse har et par af chaufførerne måske overset, og har ikke nået at afpasse farten med den forankørende som blev ramt af to andre køretøjer bag fra.

De tilskadekommende var hjulpet ud af bilerne da redningsmandskabet fra Næstved ankom. Redningsfolkene som fik meldingen som uheld med fastklemte kom ikke i arbejde med frigørelse, men til gengæld fik de hurtigt skubbet de ødelagte køretøjer ind til siden, så efter kun en lille halv time hvor vejen var spærret, kunne trafikken igen ledes igennem vejarbejdet. De tilskadekommendes tilstand kendes ikke.

#Færdselsuheld #Toksværd

138 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com