top of page

Tre biler i uheld ved vejarbejde i Toksværd


Billedeserie: Det var ikke de store materielle skader der opstod, da tre biler onsdag aften kørte op bag hinanden ved vejarbejdet der for øjeblikket bliver udført på Landevejen ved Toksværd, men alligevel skulle 3 personer efter det oplyste være kommet til skade ved uheldet.

Hvad der var årsagen til at køreturen for de implicerede endte som en harmonika, er ikke til at sige, men på strækningen er der til tider opsat lysregulering og en hastighedsbegrænsning på 50 km/t, denne hastighedsnedsættelse har et par af chaufførerne måske overset, og har ikke nået at afpasse farten med den forankørende som blev ramt af to andre køretøjer bag fra.

De tilskadekommende var hjulpet ud af bilerne da redningsmandskabet fra Næstved ankom. Redningsfolkene som fik meldingen som uheld med fastklemte kom ikke i arbejde med frigørelse, men til gengæld fik de hurtigt skubbet de ødelagte køretøjer ind til siden, så efter kun en lille halv time hvor vejen var spærret, kunne trafikken igen ledes igennem vejarbejdet. De tilskadekommendes tilstand kendes ikke.

#Færdselsuheld #Toksværd

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page