At være nøgen på nettet


Det letteste i hele verden, når nogen er havnet i en form for suppedas, er at pege fingre og i bagklogskabens lys sige: ”Kunne du virkelig ikke regne det ud?”

Men det er bare ikke til megen hjælp. Og hvis man kunne regne det ud, havde man nok handlet anderledes. Oftest er uønskede nøgenbilleder på nettet noget, der er taget i et fortroligt rum, og mens alting virker rigtigt og ægte. Desværre kan varme følelser dø ud og i stedet blive til iskolde hadske følelser med en trang til at såre. Og når først billeder er delt på nettet, er det meget vanskeligt at forhindre yderligere spredning. Gode råd til at undgå at være uønsket nøgen online: 1. Vær sammen i virkeligheden i stedet for virtuelt 2. Stol ikke på fremmede på nettet 3. Brug stærke adgangskoder eller brug en adgangskode-manager 4. Det er ok at sige nej Læs mere om at være nøgen på nettet i denne folder: https://redbarnet.dk/media/2912/noegen_paa_nettet.pdf


29 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle