At være nøgen på nettet


Det letteste i hele verden, når nogen er havnet i en form for suppedas, er at pege fingre og i bagklogskabens lys sige: ”Kunne du virkelig ikke regne det ud?”

Men det er bare ikke til megen hjælp. Og hvis man kunne regne det ud, havde man nok handlet anderledes. Oftest er uønskede nøgenbilleder på nettet noget, der er taget i et fortroligt rum, og mens alting virker rigtigt og ægte. Desværre kan varme følelser dø ud og i stedet blive til iskolde hadske følelser med en trang til at såre. Og når først billeder er delt på nettet, er det meget vanskeligt at forhindre yderligere spredning. Gode råd til at undgå at være uønsket nøgen online: 1. Vær sammen i virkeligheden i stedet for virtuelt 2. Stol ikke på fremmede på nettet 3. Brug stærke adgangskoder eller brug en adgangskode-manager 4. Det er ok at sige nej Læs mere om at være nøgen på nettet i denne folder: https://redbarnet.dk/media/2912/noegen_paa_nettet.pdf


29 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com