top of page

Tilsyn med kroer og unge mænd i Haslev


I løbet af hele weekenden kørte politiet patrulje flere steder i Haslev, bl.a. på Torvet, og politiet talte med flere af de personer, de traf.

I forbindelse med et tilsyn natten til lørdag på Bykroen i Jernbanegade i Haslev omkring klokken 01.00, hvor stemningen generelt var god, traf betjentene efterfølgende grupper med unge mænd (20-22 år), der holdt til i en baggård på Jernbanegade.

De virkede noget nervøse, da betjentene henvendte sig til dem, og flere af dem så påvirkede ud. Et par af de unge var ekstra opfarende, og de blev sigtet efter lov om euforiserende stoffer og visiteret. Betjentene fandt imidlertid ikke nogle ulovlige stoffer på tre af dem, og derfor blev sigtelsen frafaldet. Men på den fjerde fandt politiet noget kokain i en strømpe.

Senere på natten klokken 4.17 fandt politiet en smule kokain ved en skraldespand et andet sted på Jernbanegade. Det blev taget med og destrueret.

I forbindelse med at en anden gruppe af mænd havde samlet sig på Jernbanegade, blev en af dem sigtet efter ordensbekendtgørelsen, fordi han ikke kunne finde ud af at opføre sig ordentligt.

I weekendens løb standsede politiet desuden nogle biler i Haslev by, som de lige ville tjekke. Det viste sig, at alt var ok.

#Tilsyn #Haslev

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page