Tilsyn med kroer og unge mænd i Haslev


I løbet af hele weekenden kørte politiet patrulje flere steder i Haslev, bl.a. på Torvet, og politiet talte med flere af de personer, de traf.

I forbindelse med et tilsyn natten til lørdag på Bykroen i Jernbanegade i Haslev omkring klokken 01.00, hvor stemningen generelt var god, traf betjentene efterfølgende grupper med unge mænd (20-22 år), der holdt til i en baggård på Jernbanegade.

De virkede noget nervøse, da betjentene henvendte sig til dem, og flere af dem så påvirkede ud. Et par af de unge var ekstra opfarende, og de blev sigtet efter lov om euforiserende stoffer og visiteret. Betjentene fandt imidlertid ikke nogle ulovlige stoffer på tre af dem, og derfor blev sigtelsen frafaldet. Men på den fjerde fandt politiet noget kokain i en strømpe.

Senere på natten klokken 4.17 fandt politiet en smule kokain ved en skraldespand et andet sted på Jernbanegade. Det blev taget med og destrueret.

I forbindelse med at en anden gruppe af mænd havde samlet sig på Jernbanegade, blev en af dem sigtet efter ordensbekendtgørelsen, fordi han ikke kunne finde ud af at opføre sig ordentligt.

I weekendens løb standsede politiet desuden nogle biler i Haslev by, som de lige ville tjekke. Det viste sig, at alt var ok.

#Tilsyn #Haslev

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com