Butikstyve i Mercedes på spil i Faxe


Om tyvene troede, der var vinflasker på adressen eller måske har problemer med synet, er uvist, men det var en optiker, de brød ind hos.

En 18-årig mand kom forbi mandag klokken 23.14, og så den ene af indbrudstyvene stå foran butikken. Tyven kaldte på sine medsammensvorne – eller –svoren – i butikken, og så kørte de væk fra stedet i en sølvfarvet Mercedes.

Manden foran butikken beskrives som værende iført mørkt tøj, en hættetrøje og en bandana for munden. I hånden havde han noget aflangt, der kunne ligne et bat eller en anden form for våben.

Hvis du genkender manden eller var i nærheden af Vinkældertorvet mandag aften omkring klokken 23.15 og måske har set noget, der kan være af interesse, bedes du kontakte politiet på 114.

#Butikstyveri #Faxe

21 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com