top of page

Et unikt indblik i astrologiens verden


Den 13. november bliver stjernekikkerten rettet mod himlen når Lektor emeritus fra Niels Bohr Institutet, Per Kjærsgaard Rasmussen kommer forbi Gl. Ridehus for at dele ud af sin omfattende viden på området og give et indblik i astrologiens verden og dermed give sit svar på spørgsmålet om stjernerne i virkeligheden styrer dit liv.

I samarbejde med Grønnegades Kaserne Kulturcenter præsenterer Sydsjællands Astronomiske Forening den unikke foredrags-oplevelse, "Styrer stjernerne dit liv?" med Lektor emeritus, Per Kjærsgaard Rasmussen.

Med mange års erfaring inden for astronomiens- og astrologiens verden kan han med rette kalde sig for ekspert inden for området, og han må derfor siges at være den helt rigtige til at indvie alle interesserede i astrologiens historie og idégrundlag.

Astrologi kontra astronomi

På trods af ordenes meget lignende ordlyd, er astrologi og astronomi to vidt forskellige videnskaber, som dog har den ene ting tilfælles, at de begge beskæftiger sig med hvad der sker på stjernehimlen.

Hvor astronomen ser verdens mest ekstreme fysiske og videnskabelige elementer gennem stjerner, planeter og måner, beskæftiger en astrolog sig i stedet med hvordan stjernerne og planeterne og månernes indbyrdes placering kan have indflydelse på menneskers personlige egenskaber og ligeledes være med til at beskrive en persons fortid, nutid og fremtid.

Dette er dog kun en meget overordnet beskrivelse. For at få det fulde overblik over historien og videnskaben bag astrologi bliver du nødt til, at komme til foredraget i Gl. Ridehus d. 13. november.

Du kan finde din billet på www.gkkultur.dk eller fra billetsalget på Grønnegades Kaserne Kulturcenter. Billetter kan også reserveres på billettelefon 5588 3950.

#GrønnegadeKaserneKulturcenter #GlRidehus

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page