Færdselsuheld på Rute 154 Stevnsvej ved Faxe


Film og billedeserie: På meldingen - færdselsuheld mellem to biler med fastklemte - måtte Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Faxe kl. 13.54 i aktion.

Lidt uden for Faxe i vejkrydset hvor landevejen Alslevvej krydser den stærkt trafikerede Rute 154 Stevnsvej, var der kort forinden sket et sammenstød mellem to personbiler.

En kvinde kom kørende af Alslevvej, og i det at hun kørte fra Fuld Stop og ud på Stevnsvej, har hun af ukendte årsager overset en bilist. Sammenstødet var der for uundgåligt, og bilisten på Stevnsvej væltede om på siden i vejrabatten, med større materiel skade til følge.

Ved redningsmandskabets ankomst, var det nødvendigt at klippe i den væltede bil for at få føreren ud. Efterfølgende blev vedkomne kørt til tjek på sygehuset.

Ingen af de implicerede personer skulle være kommet alvorlig tilskade ved uheldet.


87 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com