Guitar-ekvilibrisme i verdensklasse


Den fynske guitarvirtuose, Steffen Schackinger har gennem de sidste 25 år slået sit navn fast som én af verdens bedste guitarister. Den 17. november indtager han scenen i Ny Ridehus sammen med sit yderst velspillende band, og der er dermed garanti for en kæmpe rockfest.

Tilbage i 1990'erne blev Steffen Schackinger først kendt gennem det ZZ Top-inspirerede boogie-rockband Merzy, hvor han var guitarist indtil bandets opløsning i 1998, hvorefter han tog en pause væk fra rampelyset.

I 2008 udgav han så sit første soloalbum "Electriguitartistry", hvor han for alvor viste sig som en guitarist fra den helt øverste skuffe. I kølvandet på denne udgivelse modtog han sin hidtil største anerkendelse, da det britiske guitarmagasin "Guitar on the Edge" i 2010 placerede ham på en 15. plads på deres liste over historiens bedste guitarister, foran blandt andet legender som Slash og Eric Clapton.

Omringet af klasse og erfaring

Efter at have modtaget denne massive anerkendelse, brugte Steffen Schackinger nogle år på at rejse rundt i Europa og Asien, for yderligere at finpudse sine guitar-evner. Dette udmøntede sig i 2016 i hans andet album, "Fire Dance", hvori han udfolder sig på smukkeste vis med sit karakteristisk nøjagtige blandingsforhold mellem klassisk præcision og kompromisløs rock.

På baggrund af dette album er Steffen Schackinger nu draget ud på de danske landeveje for at turnere og med sig på rejsen har han valgt at tage to af landets mest erfarne og dygtige musikere. På bas har han således sin tidligere band-kollega fra Merzy-tiden, Henrik Bjørn som kan bryste sig af over 25 års erfaring på musikscenen.

Erfaring er der ligeledes spandfulde af bag trommerne, hvor Lars Daugaard kommer med over 30 år af slagsen. I den tid har han spillet sammen med en række store danske navne som bl.a. Gnags og Savage Rose.

Koncerten er en del af EN til 10-koncerterne hvor indehaverne af en EN til 10-billet får adgang til 10 af sæsonens koncerter i Ny Ridehus. Koncerten er den femte i rækken, men alligevel er et køb af en af de allersidste partoutkort en god forretning.

Billetter til koncerten samt de sidste EN til 10-billetter sælges via www.gkkultur.dk, fra billetsalget på Grønnegades Kaserne kulturcenter, og kan reserveres på tlf. 5588 3950.

#GrønnegadeKaserneKulturcenter #NyRidehus

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com