Borgmester Carsten Rasmussen til 100 års fødselsdag


Borgmester Carsten Rasmussen havde skiftet saksen ud med borgmesterkæden, og forsynet sig med en flot buket blomster som skulle overrækkes til Esther Larsen på hendes 100 års fødselsdag. Dagen blev markeret ved en sammenkomst i fælleshuset Grønnegade 21 i Næstved sammen med familie og venner.

Borgmesteren fik samtidig et hyggeligt gensyn med en anden 100 åring nemlig Lissi Frimann som fyldte 100 år den 17. juni 2017 her var Carsten Rasmussen også på besøg med blomster, og en lykønskning fra kommunen.

Om det var opskriften på hvordan man får et langt liv, de to 100 årige damer forsøgte at give videre til borgmesteren vides ikke, da de 3 fik sig en hyggesnak ved kaffebordet, men Ester Larsen er overbevist om, at en positiv tankegang, noget sundt mad sammen med lidt god rødvin, er hovedårsagen til at dåbsattesten nu er over 100 år gammel.

Borgmesterkæden skal nu ikke lægges for langt væk, for allerede på lørdag d. 28. skal Carsten Rasmussen igen på besøg med blomster til en 100 års fødselar, det sker ved et åbent hus på Tommerupvej 2 B, 1. sal kl. 10 - 11,30, hvor Birthe Winther Hansen der bor på Birkebo fejrer, at hun denne dag også runder de 100 år.

#CarstenRasmussen #Næstved

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com