28-årig sigtet for overtrædelse af lægemiddeloven


Politiet fik torsdag klokken 17.35 en anmeldelse fra en anden trafikant om en mulig spritbilist, der kørte på Ny Næstvedvej ved Vester Egede, og kort efter kunne politiet standse bilisten til en kontrol.

Det var en 28-årig mand fra Næstved, og hverken en alkometer- eller narkometertest gav udslag. Til gengæld lå der tre medicinbøtter på forsædet, og de indeholde stærke smertestillende piller.

Den 28-årige kunne ikke fremvise en gyldig recept på medicinen, og den blev derfor konfiskeret, og den 28-årige blev sigtet for overtrædelse af lægemiddeloven.

#Politi #VesterEgede

45 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com