Kortslutning satte ild i Pub Dyssens loftsbeklædning


Billedeserie: Tingene tog lige pludselig fart da kortslutning og overophedet halogenlampe i barens loftbeklædning fredag aften satte ild hos Pub Dyssen.

Kl. 19.27 fik Midt- og Sydsjællands Brand & Redning melding om bygningsbrand i Pub Dyssen på Dyssegårdsvej i Næstved.

Ved brandvæsnets ankomst var Pubbens gæster blevet evakueret. Brandmandskabet kunne ved første øjekast konstatere, at en halogen lampe med tilhørende ledningsnet var smeltet og havde skabt røgudvikling.

Da strømmen allerede var blevet slået fra, så det ud til at opgaven ville være hurtigt overstået, men pludselig opstod der alligevel brand i loftbeklædningen igen, og røgdykkere måtte hurtigt rykke ind med HT-vandslange og dræbe flammerne.

Baren blev reddet, og efter grundig udluftning med en overtryksventilator samt den lille ekstra forskrækkelse sørgede man på stedet for, at der ingen fare ville være når brandmandskabet forlod Pub Dyssen igen.

#Kortslutning #PubDyssen #Bygningsbrand

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com