Lejlighed udbrændt i Næstved


Billedeserie: En voldsom brand ryddede fredag aften en lille lejlighed på plejecenteret Holstedgaard i Næstved for alt indbo, samtidig med at bygningens tagkonstruktion fik omfattende skader. Hvordan branden er opstået arbejder politiet i øjeblikket med at få klarhed over.

Brandalarmen blev udløst fra en boligblok, som rummer flere mindre lejligheder klokken 20.53, men kun 5 minutter senere kom en ny melding, om at bygningen brændte og i den forbindelse manglede man 3 personer. Allerede efter den første melding var brandfolkene fra Næstved rykket ud med alt disponibelt mandskab, og var derfor hurtigt fremme og fik slukket branden i lejligheden, som var totalt overtændt.

Flere ambulancer, en akut-bil og en læge-helikopter, var rekvireret til stedet sammen med flere køretøjer fra politiet. De tre personer der havde opholdt sig i lejligheden, havde efter det oplyste indtaget en del røg, og blev af læger og ambulancepersonale undersøgt for røgforgiftning.

Læge-helikopteren som var landet på en lille boldbane i nærheden kom ikke i arbejde.

#Bygningsbrand #Holstedgaard

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com