top of page

Lejlighed udbrændt i Næstved


Billedeserie: En voldsom brand ryddede fredag aften en lille lejlighed på plejecenteret Holstedgaard i Næstved for alt indbo, samtidig med at bygningens tagkonstruktion fik omfattende skader. Hvordan branden er opstået arbejder politiet i øjeblikket med at få klarhed over.

Brandalarmen blev udløst fra en boligblok, som rummer flere mindre lejligheder klokken 20.53, men kun 5 minutter senere kom en ny melding, om at bygningen brændte og i den forbindelse manglede man 3 personer. Allerede efter den første melding var brandfolkene fra Næstved rykket ud med alt disponibelt mandskab, og var derfor hurtigt fremme og fik slukket branden i lejligheden, som var totalt overtændt.

Flere ambulancer, en akut-bil og en læge-helikopter, var rekvireret til stedet sammen med flere køretøjer fra politiet. De tre personer der havde opholdt sig i lejligheden, havde efter det oplyste indtaget en del røg, og blev af læger og ambulancepersonale undersøgt for røgforgiftning.

Læge-helikopteren som var landet på en lille boldbane i nærheden kom ikke i arbejde.

#Bygningsbrand #Holstedgaard

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page