To biler skadet af væltet træ under stormen Ingolf


Næstved og Vordingborgområdet blev under stormen Ingolf, efter det oplyste forskånet for de store stormskader, men en chauffør i en Toyota fik sig noget af en overraskelse på sin køretur på landevejen rute 22 ved Køng mellem Næstved og Vordingborg, for i mørket dukkede der pludseligt en forhindring op ved Klarskov.

Chaufføren af bilen havde ikke en chance for undgå at ramme et meget stort træ, der havde lagt sig hen over vej og cykelsti, og spærrede for al gennemkørsel.

Ingen personer skulle være kommet til skade, men en kassevogn som var parkeret i indkørslen, til den ejendom hvor træet stod, og Toyotaen fik en del ridser og mindre skader af de kraftige grene fra træet. Politiet afspærrede vejen i begge retninger i nogle timer, indtil det store træ var fjernet af tilkaldte arbejdere fra Vordingborg kommune.

Forhindringen skabte ikke de store problemer for trafikken, som var meget sparsom søndag morgen, ville man ikke vente, måtte man vende køretøjet og finde alternative ruter.

#Storm #Vejspærring #Færdselsuheld

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va