To biler skadet af væltet træ under stormen Ingolf


Næstved og Vordingborgområdet blev under stormen Ingolf, efter det oplyste forskånet for de store stormskader, men en chauffør i en Toyota fik sig noget af en overraskelse på sin køretur på landevejen rute 22 ved Køng mellem Næstved og Vordingborg, for i mørket dukkede der pludseligt en forhindring op ved Klarskov.

Chaufføren af bilen havde ikke en chance for undgå at ramme et meget stort træ, der havde lagt sig hen over vej og cykelsti, og spærrede for al gennemkørsel.

Ingen personer skulle være kommet til skade, men en kassevogn som var parkeret i indkørslen, til den ejendom hvor træet stod, og Toyotaen fik en del ridser og mindre skader af de kraftige grene fra træet. Politiet afspærrede vejen i begge retninger i nogle timer, indtil det store træ var fjernet af tilkaldte arbejdere fra Vordingborg kommune.

Forhindringen skabte ikke de store problemer for trafikken, som var meget sparsom søndag morgen, ville man ikke vente, måtte man vende køretøjet og finde alternative ruter.

#Storm #Vejspærring #Færdselsuheld

104 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com