Komiker på kanten er klar til at red(d)e verden


Den folkekære stand-up-komiker, Jan Gintberg er i 2018 klar med et nyt show og i den forbindelse lægger han den 26. september vejen forbi Grønnegades Kaserne Kulturcenter. Efter at have svaret på alle livets store spørgsmål i showet, "Det store spørgsmål" fra 2015, er han nu klar til at påtage sig en ny stor opgave - at redde verden.

Jan Gintberg mener dog selv, at der må være sket en lille misforståelse vedrørende showets titel og indhold. Han er derfor kommet med følgende kommentar for at rede trådene ud:

"At redde verden ene mand er en opgave for præsidenter, generaler og popmusikere. At rede og vandkæmme den kønnere er derimod en opgave alle burde tage på sig. Jeg starter i hvert fald nu. Glæd dig! Det kan kun gå for langsomt."

Ovenpå den udmelding, kan det derfor godt være nødvendigt at skrue lidt ned for forventningerne, hvis man havde sat næsen op efter en verdensreddende stand-up oplevelse.

Hvad man derimod sagtens kan forvente, er en hylende morsom finkæmning af verdenssituationen, en hårfin frisering af tingenes tilstand, leveret af den altid velforberedte og bidende selvironiske Jan Gintberg.

Skarp og på kanten som altid

Efter over 25 år som komiker, radio- og tv-vært, forfatter og meget mere, er Gintberg stadig lige så skarp som altid og han har senest haft stor succes med DR-programmet, "Gintberg på kanten", hvor han på satirisk vis rejser rundt i det såkaldte "Udkantsdanmark" og tager pulsen på folkestemningen.

Nu er han klar til at rejse land og rige rundt endnu engang med sit nye show og sidst han var forbi Næstved i 2015, optrådte han for en komplet udsolgt sal i Ny Ridehus.

Forvent mere af samme skuffe denne gang og sikr dig din billet hurtigt. Billetsalget er netop startet. Billetterne kan findes på www.gkkultur.dk og fra billetsalget på Grønnegades Kaserne Kulturcenter. Billetter kan også reserveres på billettelefon 5588 3950.

#JanGintberg #NyRidehus #GrønnegadeKaserneKulturcenter

16 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com