top of page

29-årig sigtet for flere tilfælde af bedragerier mod ældre


Afdelingen for Økonomisk kriminalitet i Sydsjællands og Lolland Falsters Politi har i dag anholdt en 29-årig mand fra Slagelse. Han sigtes for 9 tilfælde af bedragerier eller forsøg herpå begået mod ældre mennesker i Skælskør, Korsør, Sorø og Ringsted.

Der er tale om sager, hvor de ældre mennesker ringes op af en person, som udgiver sig for at være deres barnebarn. Han spørger om han kan låne penge til en bil, og laver en aftale om at pengene bliver hentet hos den ældre af en kammerat til "barnebarnet". Bedragerierne kan foregå, fordi gerningsmanden antages at have lavet et forarbejde og kender til den ældres familieforhold.

Politiet vil under henvisning til den fortsatte efterforskning begære den anholdte fængslet i et grundlovsforhør ved Retten i Næstved kl. 13.30 i dag. Der forestår en efterforskning i både Midt- og Vestsjælland samt i Sydsjælland og Lolland-Falsters politikredse for at konstatere, hvorvidt andre ældre har været kontaktet af gerningsmanden.

Leder af Økonomisk Kriminalitet i Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Carsten Høj Hansen, oplyser, at det nu er interessant at finde frem til den bagvedliggende research og de udvælgelsesprocedurer, som gerningsmanden har valgt sine ofre ud fra. Der er tale om en grov udnyttelse af ældre mennesker, og derfor har sagernes opklaring en høj prioritet hos politiet.

#Bedrageri #Økonomiskkriminalitet

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page