top of page

29-årig varetægtsfængslet for bedrageri mod ældre


Retten i Næstved har i går eftermiddags varetægtsfængslet en 29-årig mand, der er mistænkt for gennem det seneste års tid at bedrage ældre mennesker i det syd- og midtsjællandske område ved at udgive sig for at være enten barnebarn eller bankrådgiver.

Den 29-årige har i grundlovsforhøret tilstået i alt 21 forhold, hvor han har bedraget sig til mere end 330.000 kr., ligesom han har forsøgt at bedrage sig til yderligere 250.000 kr. Den 29-årige er foreløbig varetægtsfængslet frem til den 22. november.

Hvis der er personer, der har været udsat for oplevelser svarende til det beskrevne inden for det seneste års tid, så er man velkommen til at rette henvendelse til politiets sagsbehandler, politiassistent Jette Frøslev, tlf. 41328383. For yderligere oplysninger om grundlovsforhøret henvises pressen til specialanklager Søren Martin Jensen på telefon 4132 8469.

#RetteniNæstved #Bedrageri

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page