Kvinde overfaldt pige i tog - sigtet for vold


I går klokken 19.12 overfaldt en 61-årig kvinde tilsyneladende helt umotiveret en 19-årig pige fra Næstved, der sad i samme togkupe som den 61-årige.

Den 61-årige begyndte med at kalde den 19-årige ukvemsord, og da den 19-årige ville rejse sig for at gå blev hun revet i håret og spyttet på. Flere vidner overværede episoden og fik grebet ind.

Politiet blev tilkaldt og de fik fat i den 61-årige da toget kørte ind på Næstved banegård. Hun blev anholdt og sigtet for vold, og det overvejes i øjeblikket, om den 61-årige skal fremstilles i grundlovsforhør.

#Anholdelse #Vold

59 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com