Vokallir i international klasse


To af Danmarks mest markante vokalkunstnere er endnu engang gået sammen for at fortrylle deres publikum - denne gang med et spritnyt fælles album med i bagagen. Den 24. november besøger Dicte og Claus Hempler således Grønnegades Kaserne Kulturcenter i storform med en række forrygende anmeldelser i bagagen.

I 2010 besluttede sangerinden med den smukke stemme, Dicte og én af Danmarks helt store rock-darlings, Claus Hempler, sig for at påbegynde et professionelt samarbejde. En yderst simpel, men kraftfuld sammensætning blev præsenteret med de to stemningsfyldte og intense vokaler i centrum, akkompagneret af den tidligere Gnags-mand, Mika Vandborg på guitar.

Det skulle vise sig at være en yderst populær beslutning, da Dicte og Hempler sidenhen er blevet skamrost af både anmeldere og publikum gang på gang. De er blevet beskrevet som übercool og ualmindeligt elegante i deres musikalske såvel som personlige fremtræden.

Det bliver en mørk og stormfuld aften

Der er lagt op til en regulær rockstorm med risiko for seriøs vokalstød af orkanstyrke når de to kunstnere fortsætter deres populære koncertrækker, der blev døbt "The Dark And Stormy Sessions", et navn der fører tankerne hen mod den klassiske åbningsreplik på enhver god, uhyggelig historie. Dette virker langt fra tilfældigt, da deres musik kravler ind under huden på enhver, med en rå og nærmest melankolsk intensitet.

Helt uhyggeligt bliver det dog aldrig med Dicte og Hempler, da deres to meget forskellige, men stadig smukt samhørige vokaler, altid omfavner publikum og skærmer dem mod den dramatiske musik og de lidenskabelige teksters vold.

På makkerparrets første studiealbum, "Uppers" bygges der yderligere ovenpå fortællingen om de to sjæle, der har fundet ind til en fælles ægthed gennem musikken. Hemplers croonende tone suppleres endnu engang smukt af Dictes dirrende klang mens musikken skaber en stemning af røg og skødesløs forglemmelse.

Der er dermed dømt garanti for en intens og smuk musikoplevelse man ikke må gå glip af. Billetterne til koncerten kan findes på www.gkkultur.dk og fra billetsalget på Grønnegades Kaserne Kulturcenter. Billetter kan også reserveres på billettelefon 5588 3950.

#Dicte #ClausHempler #NyRidehus #GrønnegadeKaserneKulturcenter

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com