29-årig mand standset med haglpatroner i handskerummet


Onsdag klokken 15.10 standsede politiet en bil i en rutinekontrol på Koralvej i Faxe.

Føreren var en 29-årig mand fra Faxe Ladeplads, som ikke havde noget kørekort, og ved et nærmere eftersyn af bilen fandt politibetjentene to kokkeknive og 12 haglpatroner i handskerummet.

Den 29-årige blev anholdt klokken 15.33 og sigtet for kørsel uden førerret og for overtrædelse af våbenloven og knivloven. Han blev taget med til afhøring på politistationen i Næstved og løsladt igen efter afhøring klokken 18.45.

#Rutinekontrol

27 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com