Zoneforbud til to mænd i Haslev


Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har gennem den seneste tid haft en øget patruljering i Haslev by som en følge af, at der fra flere borgere har været udtrykt en generelt utryghed i aften- og nattelivet i Haslev by.

Særligt en gruppering af unge mænd står bag utrygheden, og derfor har politiet et særligt fokus på denne gruppe.

Politiet har sideløbende foretaget efterforskning mod grupperingen, hvilket nu har medført, at to mænd er blevet sigtet for vold begået i nattelivet i det centrale Haslev. I samme anledning har begge de unge mænd fået udstedt et såkaldt zoneforbud, hvilket betyder, at personerne ikke må opholde sig i Haslev centrum de næste 30 dage. Overtræder personerne forbuddet, medfører det fængselsstraf.

- Med dette tiltag ønsker vi at sende et klart signal om, at vi ikke vil tolerere utryghedsskabende adfærd i nattelivet, siger vicepolitiinspektør Allan Holm.

For yderligere oplysninger kan Allan Holm kontaktes på telefon 41328273.

#Vold #zoneforbud #fængselsstraf

23 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com