28-årig mand standset med baseballkølle og knojern i bilen


Mandag aften kl. 20.11 blev en bilist kontrolleret, efter at bilisten under kørsel ad Nordre Ringvej i Ringsted havde foretaget en umotiveret nedbremsning, da bilisten fik øje på en motorcykelbetjent.

Bilen blev ført af en 28-årig mand fra Slagelse, som medbragte en baseballkølle og knojern i bilen. Han blev derfor sigtet for overtrædelse af våbenloven på grund af besiddelse af disse våben.

Senere vil han høre nærmere fra politiet, når sagerne mod ham skal afgøres.

#Rutinekontrol #Ringsted

27 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com