I stjålen bil uden kørekort med ulovlig kniv


Det var en slags tre-i-en, som politiet standsede i nat klokken 02.03. På Nordre Ringvej i Næstved blev en 19-årig mand nemlig standset af en politipatrulje, da betjentene kunne se, at bilen han kørte i, var stjålet.

Men ikke nok med det. Den 19-årige havde ingen førerret, og så var han i besiddelse af en ulovlig kniv og noget ulovligt fyrværkeri.

Så han blev sigtet for biltyveri, for at køre uden kørekort, efter knivloven og efter fyrværkeriloven.

#Biltyveri

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com