En ordentlig mundfuld komik


I efteråret 2018 er den finurlige komiker Ruben Søltoft klar med sit andet onemanshow, "Ting Fra Min Mund" og den 8. november lægger han vejen forbi Sydsjællands største kulturcenter. I 2015 imponerede han alle i Ny Ridehus med sit debutshow "Mit Hoved" og nu er han klar til at give endnu et indblik i sin excentriske verden.

I showet "Ting Fra Min Mund" får publikum lov til at hilse på Ruben i version 2.0. Selvom den karakteristiske frisure stadig kæmper med hjernen om, hvem der krøller mest, så er det en mere voksen udgave af den populære herre man kommer til at møde på Grønnegades Kaserne Kulturcenter i 2018.

Han deler dog stadig gavmildt ud af egne livsoplevelser og pinlige erfaringer, og i en verden, hvor det handler usundt meget om at passe ind, er Ruben også anderledes, akavet og forbandet følsom.

En populær og alsidig herre

Efter at have opnået en enorm popularitet gennem sin rolle i tv-showet "Sjit Happens" på TV2 Zulu, begav han sig ud på sin debutturné som komiker, hvor han rejste hele landet rundt. Her beviste han gang på gang sit værd ved på charmerende vis at kombinere personlige anekdoter med bidende selvkritik og skarpe punchlines.

Da turnéen var overstået, havde han bygget yderligere oven på sin popularitet, og det udløste i sidste ende også en nominering som Årets Komiker ved Zulu Comedy Galla.

Om det nye show siger Ruben selv:

"Jeg har rigtig store forventninger og jeg glæder mig åndssvagt meget til at komme hele landet rundt og kilde publikum med ord!" Han tilføjer: "Showet kommer til at vare cirka 80 minutter inklusive grinepauser. Mine egne grinepauser. Jeg tror virkelig, det bliver sjovt!"

Det er vi hos Grønnegades Kaserne Kulturcenter også overbeviste om, at det bliver og vil du også med, kan du sikre dig din billet til showet gennem www.gkkultur.dk. Billetsalget er netop startet.Billetter kan også købes gennem billetsalget på Grønnegades Kaserne Kulturcenter samt reserveres på billettelefon 5588 3950.

#GrønnegadeKaserneKulturcenter #NyRidehus

11 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com