Indtagelse af euforiserende stoffer førte til voldshandling


To mænd på hhv. 37 og 43 år befandt sig i går i en lejlighed i Næstved, hvor de begge havde taget en del euforiserende stoffer.

De fik tilsyneladende hallucinationer som mundede ud i, at den 43-årige slog den 30-årige flere gange i hovedet med et baseballbat, så han måtte til behandling på sygehuset.

Den 43-årige blev anholdt og sigtet for kvalificeret vold.

#Vold #Anholdelse

68 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com