Mand løbet op af politihund efter masseslagsmål


Kl. 02.40 natten til fredag blev der anmeldt om uro ved et diskotek på Pileborggade i Ringsted, hvor der i.flg. anmeldelsen var 20 mand oppe at slås.

Politiet kørte til stedet, hvor det blev konstateret, at der ikke længere var slagsmål. En person stak af fra stedet, da politiet kom, men han blev hurtigt løbet op af en politihund.

Den 18-årige mand med ukendt adresse blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og fik en bøde for sin adfærd.

#Slagsmål #Ringsted

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com