Popmusik med noget på hjertet


Når Stine Bramsen står på en scene, er hun det sted hun føler sig allermest hjemme. Den 23. februar står hun på scenen i Ny Ridehus i Næstved sammen med hendes femmandsorkester.

Det er 10 år siden at Stine Bramsen sammen med Alphabeat udgav deres album "Fascination". Det blev startskuddet til en karriere kun de færreste musikere tør drømme om. Bandet blev hurtigt berømte, og ikke mindst verdenskendte. Efter et par år i London flyttede Stine Bramsen og de øvrige bandmedlemmer tilbage til Danmark, og siden da gik de i opløsning.

I 2014 solo-debutterede Stine Bramsen med hvad der blev et af årets mest spillede sange, "Prototypical"! Det var startskuddet til flere radiohits, udsolgte turnéer, anmelderros og Guld og Gaffa-pris for debutalbummet, og et nyt liv som højt skattet solist.

Følelser med poptwist

Hej Band "Jeg er glad, for at kulturcenteret kan præsentere et navn som Stine Bramsen" fortæller kulturcenterets leder John Nørbjerg, og uddyber; "Denne gang får Næstved også fornøjelsen af de dygtige musikere i hendes band"

Med sig til koncerten den 23. februar i Næstved har Stine Bramsen hendes fantastiske band som består af den ene halvdel i Hej Matematik; Nikolaj Rasted. En perfekt opbakning til Stines dybfølte og stærke sangtekster, der får et frisk og moderne poptwist, der er blevet Stine Bramsens varemærke.

Vil du opleve den charmerende og dygtige sangerinde i Næstved kan du finde din billet på www.gkkultur.dk, på billetkontoret på Grønnegades Kaserne Kulturcenter, eller ved at reservere på tlf. 5588 3950.

Bandet: Kapelmester; Jens Jones Keys: Mads Storm Keys: Nikolaj Rasted Bas: Lase Baunkilde Trommer: Kristoffer Sjelberg

#StineBramsen #GrønnegadeKaserneKulturcenter #NyRidehus

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com