Eftersøgt mand i Næstved fundet død.


Den eftersøgte 52-årige demente mand som i nat har været eftersøgt med helikopter i Næstved Syd området, er her til morgen blevet fundet død. Det oplyser Sydsjællands og Lollands-Falsters Politi på twitter. De pårørende er underrettet.

De nærmere omstændigheder omkring fundet af den 52-årige er uvisse, men kilder til Media Næstved har oberserveret at en person til morgen er blevet fundet ved Næstved Havn og tildækket.

Den 52-årige mand blev meldt savnet fra et plejehjem på Marskvej fredag aften, og siden har Politiet ledt efter ham, både med hunde og i nat også ved hjælp af helikopter, men uden resultat indtil fundet af ham her til morgen - desværre med tragisk afslutning.

#Eftersøgning

464 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com