Savnet mand eftersøgt med helikopter i nat


I forbindelse med eftersøgning af en savnet mand i Næstved har Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i nat haft assistance af en helikopter med termisk udstyr.

Eftersøgningen gav desværre ikke resultat. Derfor savner politiet stadig manden der gik fra et plejehjem på Marskvej. Han er 52 år, 180-185 cm høj og spinkel af bygning. Han er skaldet med lidt gråt hår. Han er iført mørk trøje og skjorte og mørke bukser. Han går usikkert.

Politiet opfordrer til at man tjekker have, udhus og garage, og har man adgang til opgange og kældre skal de også tjekkes.

Har man oplysninger i sagen, så ring til politiet på 1-1-4.

#Eftersøgning #Helikopteraktivitet

293 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com