Ungt par mistede alt ved større brand i Kværkeby


Film og billedeserie: Et ungt par mistede natten til søndag alt hvad de ejede, da deres store parcelhus i Kværkeby lidt uden for Ringsted udbrændte totalt. Hvad der er årsagen til branden er endnu ikke kendt, men en pilleovn i huset kan være årsagen, men det skal politiets brandteknikere ved en senere undersøgelse prøve at klarlægge.

Det unge par var på weekend-tur til Sverige da de fik den kedelige meddelelse, om at deres hus var brændt ned til grunden, det var naboen der omkring klokken 1,08 natten til søndag, vågnede ved at der lød nogle knald uden for, da det gik op for naboen, at det ikke var fyrværkeri, men nabohuset der stod i flammer, blev brandstationen i Ringsted alarmeret via 1-1-2.

'Da brandfolkene ankom var hele bygningen overtændt, og indsatsleder Michael Lohse anmodede derfor, både brandstationen i Haslev og Herlufmagle om hjælp med slukningen, men huset stod ikke til at redde. En bil der stod i en garage blev reddet ud i tide, men ikke uden skader.

Brandfolkene arbejdede hele natten med slukningen, og søndag morgen blev en kranvogn fra Beredskabsstyrelsen i Næstved tilkaldt for at deltage i efterslukningen, da flere af bygningens mure skulle fjernes på grund af nedstyrtningsfare.

Der forestår nu et større oprydningsarbejde, da husets eternitplader som efter det oplyste indeholder asbest, havde forurenet haver og tage i en større radius, med småstykker fra de sprængte plader.

Brandfolkene begyndte at pakke sammen omkring kl. 10,00 søndag formiddag og kunne så senere forlade området.

#Bygningsbrand #Ringsted #Udbrændt

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle