Voldsomt færdselsuheld på Østre Ringvej i Næstved


Billedeserie: Et voldsomt færdselsuheld sendte mandag formiddag 2 personer til behandling på sygehuset. En stor lastbil med hænger totalskadede en lille Nissan da den i krydset Solvangsvej - Østre Ringvej i Næstved med stor fart kørte op bag i den lille personbil.

Redningsfolkene fra brandstationen i Næstved, og flere ambulancer blev kaldt til stedet lidt før klokken 11. To personer skulle skånsomt hjælpes ud af køretøjet da de klagede over ryg- og nakkesmerter, derfor måtte de tilkaldte redningsfolk klippe taget af personbilen. Lastbilens chauffør var sluppet fra uheldet uden skader. og lastbilen havde kun fået mindre skrammer, og kunne forlade stedet ved egen hjælp.

De tilskadekomnes tilstand kendes ikke. Det ene spor på ringvejen var spærret en lille time, hvor trafikken blev ledt af andre veje.

#Færdselsuheld #ØstreRingvej #Næstved

572 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com