top of page

Voldsomt færdselsuheld på Østre Ringvej i Næstved


Billedeserie: Et voldsomt færdselsuheld sendte mandag formiddag 2 personer til behandling på sygehuset. En stor lastbil med hænger totalskadede en lille Nissan da den i krydset Solvangsvej - Østre Ringvej i Næstved med stor fart kørte op bag i den lille personbil.

Redningsfolkene fra brandstationen i Næstved, og flere ambulancer blev kaldt til stedet lidt før klokken 11. To personer skulle skånsomt hjælpes ud af køretøjet da de klagede over ryg- og nakkesmerter, derfor måtte de tilkaldte redningsfolk klippe taget af personbilen. Lastbilens chauffør var sluppet fra uheldet uden skader. og lastbilen havde kun fået mindre skrammer, og kunne forlade stedet ved egen hjælp.

De tilskadekomnes tilstand kendes ikke. Det ene spor på ringvejen var spærret en lille time, hvor trafikken blev ledt af andre veje.

#Færdselsuheld #ØstreRingvej #Næstved

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page