Chauffør anholdt og sigtet for spirituskørsel efter færdselsuheld


Mandag klokken 10.44 fik politiet en anmeldelse om et færdselsuheld på Østre Ringvej i Næstved. En 62-årig lastbilchauffør fra Sorø var med sin lastbil og anhænger kørt op bag i en mindre personbil, der holdt for rødt ved Solvangsvej.

Læs også: Voldsomt færdselsuheld på Østre Ringvej i Næstved

I bilen var en 44-årig kvinde, en mand på 23 år og en ung kvinde på 17 år. Bilen blev ved sammenstødet skubbet mere end 30 meter gennem krydset, men ingen kom heldigvis alvorligt til skade. Den 62-årige mand i lastbilen blev efterfølgende alkometertestet, og det viste sig, at han havde en promille en hel del over det tilladte.

Derfor blev hans kørekort inddraget på stedet, og han blev anholdt og sigtet for spirituskørsel. Han blev løsladt klokken 12.15.

#Spirituskørsel #Anholdelse #Færdselsuheld #ØstreRingvej #Næstved

990 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com